• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/engelliasansorsistemleri/
  • https://twitter.com/AsansrCenka
ELEGANT HOMELİFT
HOMELİFT BETA

Anasayfa


     EV ASANSÖRÜ Elegant

   
Ürün Kodu : ELEGANT HOMELİFT
Üretici : CENKA HOMELİFT
Ürün Özellikleri
Tam otomatik homelift ev asansörü
        Detaylar
 
 
Detaylar

HOMELİFT ELEGANT







 

KATALOG İNDİR

 

Tam otomatik ev tipi asansör sistemi olarak geliştirmiş olduğumuz Elegant modelimiz hayatınıza değer katacak.

Günümüz teknolojilerinden üst düzey faydalanma imkanı sunan ürünümüz ev içerisinde zerafet ve konforu güvenilir kılmak adına fırsatlar sunmaktadır.

Gerek ev içi kullanımlarda gerekse dış mekan kullanımlarında dayanıklılık,güvenlik,konfor gibi esasları ön planda tutan elegant, cam ile gelen ferahlığıda içinde barındırmaktadır. 

Ev tipi asansörlerde kullanıcının en çok ihtiyacı olan kurtarma sistemi birçok alternatifli tekniğiyle birlikte elegant sisteminde mevcuttur. Sistem kesintisiz güç kaynağı ile elektrik kesintilerinde tahliye sistemini yapmaktadır. Evinizde tek kişi olmanız halinde kabin içi haberleşme,bypass sistemi ile kurtarma gibi ek tedbirleri ile içiniz rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir ürün olacaktır.

Şimdi gelin sizinle birlikte bir ev asansöründe neler olmalı empatisini birlikte yapalım.

Evimiz içerisinde bir asansör düşündüğümüzde ilk olarak sesli bir çalışma bizleri olduğu kadar misafirlerimizi ve komşılarımızı rahatsız edecektir.

Elegant .......dB değeri ile bu endişenizi giderebilecek olumlu karşılık verebilecek düzeydedir. (NOT: Ev tipi asansörlerde işletme gerilimi olarak 380 volt tercih edilmesi avantaj sağlamaktadır.)

Ev tipi asansör yaptırmayı düşünüyorum fakat çocuklarımın emniyetinden çekiniyorum.

Asansör seyir esnasında sıkışabilecek herhangibir alan bulunmamaktadır. Sistem tam otomatik iç ve dış kapıları ile tüm riskli alanları korumaktadır.

Asansör kabin altı veya kabin üstüne ulaşım ancak uzman bir ekip ve özel asansör anahtarı ile mümkün olabilmektedir.

Asansör de kalma durumunda panaromik görünümü ile kabin içi ile dış ortam arasında gözle temas mümkün olduğundan pisikolojik bir ferahlık sağlamaktadır.

Asansörde kalma durumunda gerek sesli ikaz gerekse iç-dış haberleşme imkanı ile istediğiniz bir numaraya bağlanabilirsiniz.

Asansör yaptırmak istiyorum fakat düşmesi konusunda endişelerim var

Asansör sistemlerinde bulunan paraşüt firenleme tekniği birçok gökdelende dahi güvenle kullanım imkanı sunmaktadır. Elegant modelimizde bulunan firen sistemi sertifikasına linkten ulaşabilirsiniz.

Sertifika

 

 

Ev asansörü elegant modelinde  duruş ve kalkış hassasiyeti:

Elegant modelimiz iki sistem ile üretilmektedir. 1.hidrolik 1/2 veya 1/1 tahrikli blain ev 100 (Almanya) valf kontrol sistemi.

Hassas duruş ve kalkış konforu ve güvenlik donanımları ile dünya markası haline gelmiş alanında 1 numara olarak üretim yapan blain valf sistemi kullanılmaktadır.

 

EV ASANSÖRÜ

EV ASANSÖRÜ ÖLÇÜLERİ

 

EV ASANSÖRÜ ÖLÇÜ

EV ASANSÖRÜ HOMELİFT

 
 
REFERANSLARIMIZ

REFERANSLARIMIZ