GönderenKonu: ÖZÜRLÜ (ENGELLİ) İNSAN TAŞIMA PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAMESİ KAPALI TİP  (Okunma sayısı 1196 defa)

idareci

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 3
  • Üyelik Tarihi:
ÖZÜRLÜ (ENGELLİ) İNSAN TAŞIMA PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAMESİ KAPALI TİP
Tarih : 15-02-2015 Saat : 20:11

ÖZÜRLÜ (ENGELLİ) İNSAN TAŞIMA PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAMESİ  KAPALI TİP

Seyir mesafesi ......................................: 500– 6000mm.

Kapasite ................................................:400 kg.

Anma hızı............................................. : 0.15m/sn.sabit hızlı

Tahrik şekli........................................... : Hidrolik

Taşıyıcılarda  en az 2 zincir sistemi olmalı ve zamanla kırılmalara sebep olan çelik halat kullanılmamalıdır.

 

a)     Platformölçülerigirişçıkış yönü karşılıklı durumlardaminimumplatformölçüleriGenişlik:900mmDerinlik:1400mmolmalıdır. Dış Ölçüler en 1500mm boy 1600mm olmalıdır.

b)     Giriş çıkış yönü 90 derece olan platformlarda ölçü 1300*1300 mm  dış ölçü 1700*1800 mm olmalıdır.

c)     Platform dış cephe alüminyum sigma profil sisteminden imal edilmeli ve vidalı sistem ile monte edilmelidir. Kaplama kompozit veya temperli cam olmalı ve bu doğrultuda kötü hava koşullarından etkilenmemelidir. Profil uçları plastik kapaklar ile muhafaza edilmeli ve estetiği korunmalıdır.Platform dış cephe kaplama ve taşıyıcılarında alüminyum haricinde hiçbir metal kullanılmamalıdır.

d)     Ana taşıyıcı karkas sistemi boyu minumum 1000 mm sac kalınlığı 4 mm olmalıdır. Sistem de kesinlikle 70 lik asansör rayı kullanılmalı ve plastik asansör patenleri  ile yürütülme sağlanmalıdır. Klavuz ray destek sacları ray boyunca olmalı ve salınmaya karşı özel döküm tırnaklar ile kenetlenmelidir.

e)     Platform kabin tabanı 4 mm taşıyıcı sac üzerine alüminyum çeta giydirilmeli ve bu sayede kaydırmazlığı sağlanmalıdır.

 

f)      Platform kabini alüminyum kare profillerden kaynaksız olarak imal ve montaj edilmiş olmalı ve yüksekliği 800 mm olmalıdır.

     

g)     (Pozno:924.020)Hidroliktahriklisistemlerdeplatformarzuedilenyüksekliğeulaştığındamikroswitch’lervasıtasıylapompamotoruduracakvekatkapısı(çıktığıdüzlemde)açılacaktır.Kontrolvalfi,platformtoplamyükünikikatıyükleyüklensedahiyağ kaçırmayacak ve platformun konumu değişmeyecektir.

 

h)     Platformçıkışdüzlemindeolmadankatkapısınınaçılmamasıelektronikkilitsistemiilesağlanmışolacaktır.Katkapısı,sisteminkumandapanosutarafındanelektronikolarakaçılıpkilitlenebilmeözelliğinesahipolmalıplatformkatındaolmadığısüreceaçılmamalıkatınageldiğindeise20snsüreileaçıkkalmasısağlanmalıdır.İnişyönündemotorvepompaçalışmayacak,sadecehidrolikyağındönüşyönünükontroledenvalfbobinienerjilenecekveplatformaşağıyöndehareketedecektir.İnişdüzleminegeldiğindekatkapısınınaçılmasıelektronikkilitsistemiilesağlanmışolacakvekapımotorlarıkatkapısınınaçılmasınısağlayacaktır.

i)      Tahriksilindiriminimum63mm.Çapındaolmalıdolayısıylaçalışmabasıncı40barı geçmemelidir. Hidrolik ünite üzerinde yağ göstergesi ve yağ giriş noktasında mutlaka filtre olmalıdır.

j)      Platformunaşağıinişhızınısınırlayandebisınırlamavalfi(patlakboruvalfi)silindirinyağgirişindebulunmalıvevalfanmahızının1.3katınaçıkmasıhalindeplatformu hareketsizbırakmalıdır.

k)     Yağtankıilesilindirarasındakimesafenin3metreyigeçmemesineözengösterilmelidir. Taşıyıcısistem T asansör rayındaçalışmalıdır.

 

 

 

 

l)      Yağtankıilesilindirarasındakimesafenin3metreyigeçmemesineözengösterilmelidir. Taşıyıcısistem T asansör rayındaçalışmalıdır.

 

 

m)   Kumanda sistemi TotmanPrensibi(Butonasüreklibasma)ileçalışmalıdır.

n)     Kumanda panosunda faz kontrol kartı,zaman ayarlı kabin içi aydınlatma devresi olmalıdır.

o)     Hidrolik ünite yük tutma valfi mutlaka olmalı yağ giriş çıkışı manuel bir vana ile kontrol edilebilir olmalıdır.

p)     Platformlarmalzemeveişçilikhatalarınakarşıüreticiveithalatçıfirmatarafından2yılgaranti edilecektir.

 

q)StandardıolantümmalzemelerCEbelgeliolacaktır.

 

 

 

 

 

 


asansör

  • Yetkilendirilmiş Üye
  • İleti: 1
  • Üyelik Tarihi: 30-10-2016
RE:ÖZÜRLÜ (ENGELLİ) İNSAN TAŞIMA PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAMESİ KAPALI TİP
Tarih : 30-10-2016 Saat : 16:05
Asansör bakım onarım ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz, Wolf Asansör günümüz teknolojisini asansörlere uygulayarak daima kendini geliştirmeyi hedef edinmiştir, insanlara daha kaliteli işler sunabilmek için üretim teknolojisini ve kapasitesini yükselterek günümüze kadar gelmiştir. Sektörümüzde insanlara verdiğimiz hizmetlerin en önemli sırrı, müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Asansor montaj ve teslim’den sonraki devam ettirilen bakım, onarım hizmetlerimiz ile müşterilerimizin beklentilerini karşılıyoruz, çalışanlarımızın hizmet verdikleri çevreye güler yüzlülüğü ve müşteri memnuniyeti felsefesi doğrultusunda daha uzun çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.